Reis naar Jezelf

Reis naar Jezelf

Hoe zou het zijn om volledig te leven vanuit je essentie? Hoe zou het zijn om volop voor liefde en vreugde te kiezen?Hoe zou het zijn om niets meer te moeten fixen aan jezelf, oordeel-loos jezelf te zijn, weten en voelen wie je werkelijk bent voorbij je persoonlijkheid?

Ontdek en ervaar het tijdens deze 3-daagse transitiereis. Tijdens deze reis nemen we je mee naar je ware essentie, naar je hart en ziel, je diepste verlangens, je roeping en je dromen. Je komt terug hélemaal bij jezelf. Je oorspronkelijkheid van liefde. Je echtheid voelen, je waarachtigheid, je hart en je kracht.  Jezelf omarmen in alles.  Weer in Liefde “zijn” en vanuit je hart je leven manifesteren. In verbinding komen met jezelf en in overgave gaan met datgene wat groter is dan jou. Leren leven vanuit de dimensie van Liefde in verbinding met jezelf en alles wat met jou resoneert.

Via ontspanningsmeditaties, inquiries, geleide visualisaties, ademwerk, dans en inzichtsvragen brengen wij  je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact met je hart, je ziel, jouw diepste essentie,  datgene wat je werkelijk wil, de krachtigste en liefdevolste versie van jezelf!

In de vrije of stille tijd kan je één individuele sessie bij de begeleiders aanvragen die inbegrepen is in het tarief.
O.a.: Access Bars of Bodyproces, Lenormandkaarten, Pendelen, Akasha-kronieken-reading, Thetahealing.

BEGELEIDING
Trainer: Peter Grard, Aykohuis
Assistentie: Anna van Bergenhenegouwen, Kracht in Essentie

Meer info vind je hier