Anna van Bergenhenegouwen

Holistisch Vrouwen Coach

 

ONTDEK OOK JOUW KLEURRIJK POTENTIEEL

Hi, ik ben Anna! Het is mijn missie om vrouwen hun kracht, hun essentie te laten (her)ontdekken, zich te herinneren wie zij werkelijk zijn & hoe waardevol hun bijdrage is.

Mijn Verhaal

Tijdens de zwangerschap van mijn zoon heb ik de eerste stap gezet op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Ik kwam in aanraking met Reiki, waardoor ik mij bewust werd van het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam en dat alles energie is. Tot op de dag van vandaag bewandel ik dit pad nog steeds waar ik al mooie, bijzondere zaken heb mogen ervaren.

Tijdens mijn opleidingen en trainingen zoals PsychoBalancing, Multi Energetisch Essentie Therapeut, Access Bars & Access Foundation, Wordt Levens,- & Zielsmissiecoach, BalansCoach, PaardenCoaching ART-MentorClass en Kleurenpunctuur heeft mijn bewustzijn zich alleen maar verder verdiept en verrijkt. 

Belangrijke waarden

Leef je eigen waarheid!

Achter elke gedrag zit een reden!

Vier je successen, hoe klein ook!

Ook mijn verdere levensverhaal heeft mij veel geleerd over het leven, overtuigingen en iemands anders zijn waarheid leven: Na twee maal een echtscheiding, alleenstaande ouder zijn van vier, toen nog, jonge kinderen, je weg voelen zakken in een depressie omdat het je allemaal even teveel wordt. Daarnaast verplicht worden om te werken én alles in goede banen te leiden. Je weg zoeken tussen verschillende achtergronden, geloven en culturen. In een samengesteld gezin proberen het iedereen naar de zin te maken, opnieuw beginnen op een vreemde plek en daar je draai weer proberen te vinden heeft mij veel wijsheid gegeven.

In mijn periode waar ik werkzaam was in de kinderopvang, het begeleiden van kinderen met een diagnose en de kraamzorg zag ik vele vrouwen worstelen met levensthema’s waarin  perfectionisme en controle zaken waren die hen parten speelden. De invloed van hun omgeving speelde daar vaak een grote rol in.

Heeft dit alles er voor gezorgd dat ik mij een slachtoffer voel van de situatie? Nee, absoluut niet. Wanneer mensen mijn levensverhaal horen zijn ze vaak verbaasd dat ik zo positief in het leven ben blijven staan. Ik kies hier bewust voor, want: Wat een mooie, krachtige en zeker soms ook heftige lessen heb ik mogen leren! Wat hebben al deze situaties mij gespiegeld waardoor ik weer een mooie persoonlijke groei kon en mocht doormaken. Steeds dichter bij mijn authentieke Zijn komend. En denk nu vooral niet dat ik perfect ben…haha…verre van dat! Ook voor mij zijn er nog iedere dag lessen te leren. Maar wat is er mooier dan een bijdrage mogen zijn aan anderen. Hen ondersteunen in hun proces. Met mijn Eigen-Wijsheid en opgedane ervaringen! Samen met jou een leven met meer plezier, kleur & magie te creëren!

Hoe werk ik?

Ik werk altijd vanuit afstemming op jou, jouw behoeften en verlangens. Heb jij dit niet helder? Geeft niks, door vragen te stellen aan jou en aan jouw lichaam wordt dit vanzelf duidelijk. Open en eerlijk zijn voor mij kernwaarden die ik belangrijk vind, zowel vanuit mij als jou. Door dit te zijn kunnen we het beste doordringen tot de kern van jouw uitdaging. Wanneer ik merk dat jij andere ondersteuning nodig hebt dan mij of naast mij zal ik je, altijd in overleg, doorverwijzen.

Je kunt individueel met mij aan de slag of samen met andere vrouwen, het is maar net wat jou op dit moment het meeste dient. Ik werk zowel in mijn praktijk aan huis in Geel alsook op ons heerlijke plek ‘De Krachtplaats’ in Kasterlee. Mijn groepen vinden daar sowieso omringt door deze prachtige natuur plaats.

Wil je graag eerst mij kennismaken? Boek dan een GRATIS en vrijblijvend OntdekGesprek!