De Krachtplaats

 

 

 

De Krachtplaats is een bijzonder plekje waar je een chalet vindt omringt door natuur. Waar je kunt wegdromen bij de natuurvijver, al je vragen kunt stellen aan het labyrint, je kunt laven aan de energie van verschillende bomen, kunt luisteren naar wat de stenen je te vertellen hebben, kunt ontspannen in een hangmat, een plekje kunt vinden om ongestoord te schrijven en nog zoveel meer…een echte ontdekplek!

De plek waar ik jullie vrouwen ontvang tijdens individuele trajecten of het Wonderlijke Wijven Traject. Waar ik ook samen met anderen mooie momenten mag creëren: Drumworkshops en Drumcirkels samen met Corneel, mijn levenspartner. Meerdaagse trainingen zoals een Boost Your Business Retreat of Reis naar Jezelf samen met Peter Grard (Aykohuis).

Of wanneer ik Vera (Atelier Veer) mag ontvangen voor de afsluiting van de UduWorkshop waarbij we de Udu’s verwelkomen in het vuur. Ook Nico Keeman (Anicha) en Kevin Matthijs (MijnKrachtbron) zijn graag geziene gasten tijdens hun plantmedicijnceremonies en zweethutceremonies.

Je ziet de Krachtplaats is een plek voor verbinding met de natuur en met elkaar!