De ‘Clearing Statement’

The Clearing Statement

Een van de hulpmiddelen die in Access Consciousness gebruikt worden is de Clearing Statement. Deze gaat als volgt:

Right & wrong, good & bad, POD & POC, all 9, shorts, boys & beyonds.

De Clearing Statement is ontworpen om energieën op te roepen en deze op te lossen, te “clearen”, te elimineren. Gelukkig hoef je het niet te begrijpen om het te laten werken. Het is ontworpen om je logische brein te omzeilen. Als je alles in je leven wat niet werkt met logisch nadenken had kunnen oplossen, had je dat dan niet allang gedaan?

Het denken is slechts een klein onderdeel van wie en wat wij werkelijk zijn. In Access Consciousness gebruiken we vragen die jouw aandacht leiden naar de plekken waar jij jouw leven(senergie) hebt vastgezet. De energie die daarmee bovenkomt kun je dan clearen, opruimen. Met de Clearing Statement pakken we alle lagen, dimensies en andere niveau’s waar wij op en vanuit functioneren. Het maakt al die plaatsen waar wij onbewustzijn en tegen-bewustzijn hebben gekozen zichtbaar en geeft na de eliminatie de mogelijkheid om een andere keuze te maken.

De Clearing Statement is een “Access afkorting” voor verschillende energieën die we vragen om op te lossen. Hieronder vind je wat uitleg waar de verschillende afkortingen voor staan:

Right & Wrong, Good & Bad (Juist & Fout, Goed & Slecht)
Right & Wrong, Good & Bad staat voor “wat is hier juist, goed, perfect en correct aan en wat is hier fout, slecht, vreselijk, vals en verschrikkelijk aan.” Vaak is dat wat we als juist, goed, perfect en/of correct beschouwen hetgeen wat ons het meeste vast zet omdat we dat niet willen loslaten, aangezien we hebben besloten dat dat het juiste of het beste is.

POD (Point Of Destruction) (punt van destructie)
staat voor het Punt van Vernietiging, alle mogelijke manieren waar je jezelf hebt vernietigd om hetgeen je gaat oplossen, in stand te houden.

POC (Point Of Creation) (punt van creatie)
staat voor het Punt van Creatie van de gedachten, gevoelens en emoties, direct voorafgaand aan het besluit om dit te hebben.

All 9
staat voor Alle Negen lagen die we energetisch oplossen.

Shorts
(in het kort)
staat voor “wat is er zinvol aan, wat is er zinloos aan, wat is hier de straf en beloning voor?” Dat is de korte versie.

Boys
Staat voor genucleëerde bellen. Nucleatie is samenstolling of samenkleving van moleculen, zoals bij kristallisatie. Deze ontstaan voordat we ze cognitief kunnen bewoorden en hebben te maken met de situaties in ons leven die we doorlopend hebben geprobeerd aan te pakken, zonder effect.

Heb je wel eens geprobeerd de lagen van een ui af te pellen? Heeft het je ooit iets opgeleverd behalve tranen? Als je nooit tot de kern van het probleem komt heb je te maken met genucleëerde bellen. Vaak als we de lagen van de ui willen afpellen, is het helemaal geen ui, maar zijn het genucleëerde bellen, bellen in bellen in bellen in bellen.

Beyonds
zijn “voorbij aan …” sensaties of gevoelens in ons lichaam die alles in ons leven stil zetten op een bepaald moment. Heb je ooit een telefoonrekening gekregen die veel hoger was dan je verwachtte? Wanneer je die rekening krijgt, stopt alles en het zet de tijd, ruimte, dimensies en realiteit vast. Dat is een “beyond”, “voorbij aan …”. We hebben veel momenten in ons leven waarin we lijken te bevriezen, dat is de “voorbij aan sensatie” die je gevangen houdt. Dat is het lastige met een “beyond”: het weerhoudt je ervan aanwezig te zijn.

Uitleg door Dr. Dain Heer, Co-Creator van Access Consiousness
De video kan worden ondertiteld in het Nederlands. (of een andere taal). Klik op settings (instellingen) in de rechterhoek onderaan de video om ze aan te zetten en selecteer de taal.