BalansStenen & BalansCones

De balansstenen & balanscones zijn pure magie! Wanneer je een balanssteen draagt ben je continu geaard. Het zorgt voor een gelijkmatig electromagnetisch veld, het heeft een positieve invloed op al je chakra’s, deze komen meer in evenwicht en heeft een versterkende werking op je energieveld.

Je bent meer aanwezig, je gaat dichter bij jezelf komen door het dragen van deze steen of het in je omgeving hebben van een balanscone.  Je zelfbewustzijn wordt meer bekrachtigd.
Je inzichten worden meer helder. Je zal meer rust en balans ervaren.

Het zijn super-krachtige beschermers. Je hebt minder last van negatieve energieën. Je krijgt een energetisch harnas over jou voor negatieve energie. Zware emoties worden gedeblokkeerd.

Alle Balansstenen & BalansCones zijn met zorg en aandacht handgemaakt en zijn van natuurlijk materiaal. Ze bevatten duizenden kwarts kristallen en honderden frequenties (Aarde,-Solfeggio,- en Schumannfrequenties). Ze zijn licht van gewicht en kunnen tegen een stootje. Ze raken nooit uitgewerkt! Opladen en reinigen is niet nodig. Ze mogen dag en nacht gedragen worden voor lange tijd.

Gebruikers van de Balanstenen & BalansCones ervaren o.a.

– Een kalmer gevoel
– Beter geaard zijn
– Betere slaap
– Betere concentratie of meer helderheid
– Makkelijker communiceren
– Meer in eigen kracht staan
– Sneller geaard
– Meer innerlijke rust
– Minder last van straling telefoon/wifi
– Meer stabiliteit en beter evenwicht
– Minder last van stress
– Meer in het ‘nu’ komen
– Meer durven
– Meer daadkracht
– Lekkerder in je vel
– Beter beschermt tegen negatieve energieën
– Beter in contact met het lichaam
– Algemeen stabieler gevoel