Balance Your Self methode

BALANS CONE
BRENGT MEER BALANS IN AL JE LEEF & WERKRUIMTES
klik hier voor meer info
BALANCE YOUR CHAKRA'S
IN 12 SIMPELE STAPPEN NAAR MEER BALANS!
Klik Hier
BALANSSTEEN
ONDERSTEUNT EEN GOEDE AARDING & BRENGT CHAKRA IN BALANS
meer info klik hier
Previous
Next

De Balance Your Self methode is ontwikkeld vanuit de inspiratie, wijsheid en ervaringen die de Balansstenen en BalansCones mij gegeven hebben. Dit alles is, samengevoegd met mijn eigen wijsheid, een eenvoudig toepasbare methode geworden die balans brengt op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Een methode die jou meer in je kracht brengt, jou meer balans laat ervaren, jou dichter bij jezelf brengt om jouw volle potentieel te gaan leven! Een methode die zorgt dat jij die stappen gaat zetten die jij wilt, om het leven te gaan creëren dat jij werkelijk wilt leven! 

Ik start iedere ochtend buiten in de wei bij mijn paardjes met de Balance Your Chakra’s.
Een heerlijk begin van de dag! En niet alleen ik vind dat fijn: Lilla & Luna genieten volop mee! Je kunt Balance Your Chakra’s GRATIS downloaden onder aan deze pagina. Er is ook een besloten facebookgroep aan verbonden waar je al je ervaringen, vragen en opmerkingen kunt delen met andere BYS’ers. Tevens ontvang je via mail een ervaringsformulier op dag 7, dag 14 en dag 21, je kunt hiermee je ontwikkeling volgen.

Ik heb ook een boekje gecreëerd: Chakra’s & Affirmaties, waarin je 12 affirmaties vind die je iedere dag kunt toepassen om je chakra’s (én dus ook jezelf!) meer in balans te brengen.

Het heeft mij al veel gebracht: meer balans in mezelf, meer zelfliefde, steviger in mijn schoenen staan, vaker én duidelijker mijn grenzen durven aangeven. Ik vertrouw erop dat het ook waarde aan jouw leven zal toevoegen.

 Mocht je graag iets alleen met mij delen, dan mag je mij altijd mailen of een afspraak maken voor telefonisch contact. 

Ik wens je een bijzondere BYStijd!