Balance Your Self methode

BALANS CONE
BRENGT MEER BALANS IN AL JE LEEF & WERKRUIMTES
klik hier voor meer info
BALANCE YOUR SELF
IN 12 SIMPELE STAPPEN NAAR MEER BALANS!
Klik Hier
BALANSSTEEN
ONDERSTEUNT EEN GOEDE AARDING & BRENGT CHAKRA IN BALANS
meer info klik hier
AARDEFREQUENTIES
VOOR ONS VAN LEVENSBELANG
Previous
Next

De Balance Your Self methode is ontwikkeld vanuit de inspiratie, wijsheid en ervaringen die de Balansstenen en BalansCones mij gegeven hebben. Dit alles is, samengevoegd met mijn eigen wijsheid, een eenvoudig toepasbare methode geworden die balans brengt op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Een methode die jou meer in je kracht brengt, jou meer balans laat ervaren, jou dichter bij jezelf brengt om jouw volle potentieel te gaan leven! Een methode die zorgt dat jij die stappen gaat zetten die jij wilt, om het leven te gaan creëren dat jij werkelijk wilt leven! 

Ik start iedere ochtend buiten in de wei bij mijn paardjes met de BYS methode.
Een heerlijk begin van de dag! En niet alleen ik vind dat fijn: Lilla & Luna genieten volop mee! 

Het heeft mij al veel gebracht: meer balans in mezelf, meer zelfliefde, steviger in mijn schoenen staan, vaker én duidelijker mijn grenzen durven aangeven. Ik vertrouw erop dat het ook waarde aan jouw leven zal toevoegen.

Er is een besloten facebookgroep waar je al je ervaringen, vragen en opmerkingen kunt delen met andere BYS’ers. Tevens ontvang je via mail een ervaringsformulier op dag 7, dag 14 en dag 21, je kunt hiermee je ontwikkeling volgen. Mocht je graag iets alleen met mij delen, dan mag je mij altijd mailen of een afspraak maken voor telefonisch contact. 

Ik wens je een bijzondere BYStijd!

Wil je meer verdieping en/of de BYS methode nog meer integreren in jouw leven? Dat kan!

Om te beginnen is er de vijfdelige online cursus BYS Specials.
In het eerste deel, genaamd Intro, vertel ik je meer over de inspiratie die de Balansstenen en BalansCones mij hebben gegeven om de Balance Your Self methode te ontwikkelen. Tevens neem ik je mee in de wondere wereld van aardefrequenties: Ik leg je uit wat aardefrequenties zijn en waarom ze zo belangrijk zijn voor onze gezondheid. Ook vertel ik je over wat chakra’s zijn en wat de gevolgen zijn als ze uit balans zijn. 
Meer info over de BYS Specials vind je hier …

Je kunt ook kiezen voor de BYS SpecialsDay, een vijfdelige serie van live-dagen. 
Tijdens deze live-dag(en) gaan we in een groep resoneren met de aardefrequenties en chakra’s.
Hieronder een beknopt overzicht wat er op welke dag behandeld wordt. 

Dag 1 Intro
Aardefrequenties, Energieveld & BYS methode
Dag 2 Basis
Wortelchakra, Sacraal Chakra & Zonnevlecht chakra
Dag 3 Hart    
Vrouwelijk Hart chakra, Mannelijk Hart chakra & Hogere Hart chakra
Dag 4 Communicatie
Keel chakra, Mond chakra & Derde Oog chakra
Dag 5 Verbinding
Kruin chakra, Brug naar het Spirituele & Lichtlichaam chakra 
Meer info over de BYS SpecialsDay vind je hier…

Dan zijn er nog de 7delige reeks BYS ChakraDans, een heerlijk 1op1 moment genaamd BYSSpecialsTReatment, en een bijzondere ‘even helemaal terug naar jezelf’week: het BYS SpecialsRetreat!
Kijk voor meer info en mogelijkheden in de BYSShop!