Access Consiousness

 Access Consiousness

Alles in Access Consciousness® is ontworpen om jou te leren hoe vragen te stellen, om in de vraag te zijn en om de vraag te zijn, zodat je gaat begrijpen, ervaren, weten en zijn op een manier die nog niemand op deze aarde jou ooit heeft gevraagd om te zijn. Door deze filosofie en de technieken die je tot je beschikking krijgt kan je elk gebied in je leven wat niet werk zoals je zou willen veranderen.

Of het nu geld is, een betere relatie, gezondheid, rust en ruimte in jezelf, seksualiteit, angsten, op zakelijk gebied, alles is mogelijk. Deze technieken helpen jou om datgene te bereiken waar jij op zoek naar bent. Overweeg eens de mogelijkheid dat jijzelf de oneindige mogelijkheid bent in en van jouw leven. Wat is er dan allemaal mogelijk?

Het heeft niets de maken met mantra’s, affirmaties of ‘positief denken’
Access geeft je gereedschappen en technieken om je eigen weten aan te boren en te erkennen.
Zodat je kunt veranderen wat in je leven niet goed voor je werkt. Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen zoals bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst etc..
Access Consciousness® geeft hierbij ondersteuning met o.a. Access Bars®, Access Body proces en de Access Clearing Statement.

Meer weten over Access Consiousness? Bekijk de video met Gary Douglas (founder van Access Consiousness) en Dain Heer