Access Bars & BodyProcess

Access Bars & BodyProcess

In het begin was Access Bars het enige dat werd aangeboden door Access Consciousness. Tot op de dag van vandaag blijft het de basis en de kern van alle tools van Access Consciousness, want als Access Bars sessies ontvangen of geven het enige was dat je ooit zou doen, dan zou je uiteindelijk bewust worden.
Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raak ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.


Herinner je je de laatste keer in je leven dat je helemaal ontspannen was en je werd gekoesterd en verzorgd? ? Of is het iets te lang geleden dat je genezing en vriendelijkheid hebt ontvangen zonder enig oordeel over je lichaam of je wezen?


ACCESS BODY PROCESS

De Access Bodyprocessen nodigen je uit om de manier waarop je relateert met je lichaam te veranderen … en zo alles in je leven te veranderen. Door het plaatsen van de handen op verschillende plekken van het lichaam wordt een specifieke energie geactiveerd die de moleculen van het lichaam vragen om wat dan ook te veranderen en te transformeren. Ieder lichaamsproces heeft zijn eigen energie en werking.

Deze processen geven het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van het trauma en de schade dat het in stand houdt, of dat nou door omliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijk letsel.

HOE ZIET EEN SESSIE ERUIT?

Iedereen is anders, dus er is geen “normale” Access Bars of Bodyproces sessie. Elke sessie zal elke keer anders zijn, zelfs als je het met dezelfde persoon herhaalt.

Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen gaan slapen – zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen.
Er is geen goede of slechte manier en de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars of Bodyprocessen voor jou zullen zijn, is om het zelf te proberen!

EEN SESSIE TUSSEN DE PAARDEN
Voor een vleugje extra magie is het tevens mogelijk om de sessie, i.p.v. binnen in mijn praktijk, buiten tussen mijn paardjes Lilla & Luna te ontvangen. Een bijzondere ervaring…

JOUW INVESTERING

Access
Bars Intro
30 min.  € 30,- 
Access Bars
sessie
60 min.  € 60,- 
  90 min.   € 90,- 
Access Body
Process
60 min.  € 60,- 
  90 min.   € 90,-